ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Süleyman Budak Ortaokulu

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır.Okulumuz da belirli gün ve haftalar dahilinde  yeşil ay haftasını kutladı . Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde eş zamanlı olarak T.C. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 10:00'da Deprem - Tahliye Tatbikatı yapılması planlanmış olup Okulumuz da bu plan dahilinde kurallara uygun olarak tatbikatı gerçekleştirmiştir.

Mrt

ELAZIĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEN ORTAOKULLARA ARASI MÜNAZARA YARIŞMALARINDA OKULUMUZ BİR ÜST TURA GEÇMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

OTİS , DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ,ÇOCUK OYUNLARI PROJELERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI ETKİNLİKLERİ ANA MENÜYE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Savaş Polat tarafından çalıştırılan basketbol takımız İl İçinde minikler kategorisinde düzenlenen basketbol turnuvasında İl ikincisi olmuştur.Öğretmenimizi ve Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Emirhan Hoca tarafından ÇEDES projeleri dahilinde yürütülen program kapsamında öğrencilerimizile Elazığ Gençlik Merkezi ziyaret edildi.

Şbt

Teknofest ve Deneyap Atölyelerine başvuru süreci ile ilgili okulunuz öğretmen ve öğrencilerine Teknofest takım liderlerince bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılının birinci döneminin bitmesi nedeniyle öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşmak ve karnelerini vermek üzere Elazığ Valimiz Sayın Ömer TORAMAN ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YİĞİT okulumuzu ziyarete geldiler. Sayın VALİMİZE  ve MÜDÜRÜMÜZE bu ziyaretleri için okulumuz olarak çok teşekkür ediyoruz. Değerli Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimize ise iyi bir tatil diliyoruz.

Ock

3 0cak 2024 tarihinde saat 13.30 yazar Eda Albayrak okulumuzda "çok amaçlı salonumuzda" bizlerle buluştu. Öğrenci ve öğretmenlerimize "kitap okuma sevgisi" üzerine konuşma yaptı. Yazar söyleyişimi sonunda kitabını imzaladı.Bu güzel söyleşi için Eda ALBAYRAK"A ve bu buluşmaya vesile olan Türkçe öğretmenimiz Gülbahar KALKAN'A tei ederiz.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİ SINIFLARIMIZ DA YAPIYORUZ . BU AYKİ ETKİNLİĞİMİZ BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİYDİ.

OKULUMUZUN  ÖĞRETMENLERİNİN VELİLERİMİZLE GÖRÜŞME SAATLERİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanın üzerinden tam 100 yıl geçti. Her yıl 29 Ekim'de kutladığımız bu milli bayram bu yıl çok daha önemli ve değerli.Biz de okulumuz olarak 100.yılı kutlama ve atalarımız anmak için düzenlediğimiz törenimiz çoşkuyla geçti Törende günün anlam ve önemi,şiir orotoryo ,yarışmalar ve koro vardı.Emeği geçen bütün idareci ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkü ederiz.

Ekm

6 ve7 sinif öğrencilerimize verimli ders calisma Zülfiye Korkmaz rehber öğretmenimiz tarafından  anlatıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen yazı doğrultusunda okulumuzda Afete Hazırlık eğitimi ve tatbikatı düzenlenmiştir.

Şehit Süleyman Budak Ortaokulu ve OOU "Toli Zordumis"

Kumanovo/ North Macedonia'nın  kuruculuğunu yaptığı , okulumuzun Müdürü Fuat ERKUŞ,Görsel Sanatlar  öğretmeni Saliha AYDEMİR ,Müzik Öğretmeni Alev ÇATAK'IN ortağı olduğu Uluslararası eTwinning Projemiz olan “ I am a child , I need to be understood” Kasım ayında başladığı yoğun proje sürecini Mayıs ayı itibariyle bitirmiştir.

Çocuklarımızın mental , bedensel ve temel becerilerinin  gelişiminin ön planda tutulduğu projemizde resim , müzik , edebiyat, değerler  ve spor temalarının birarada yürütülerek beden perküzisyonu, ortak portre olışturma, akroştik şiir yazma, değerlerimizle ilgili karışık takımlarla challenge videoları oluşturma ve partnerlerin ortak hazırladığı  dışarı oyun etkinlikleri yapılmıştır. Tüm partnerlerimize, velilerimize  ve öğrencilerimize bu uzun soluklu serüvenimizde bizlere destek verdiği için çok teşekkür ederiz.

İyi ki Varsınız, İyi ki Burdasınız ve İyi ki Bizimlesiniz.

eTwinning Proje Takımı